Aanstaande Evenementen

juni 2022

11 juni van 11:00-14:00

Het magazijn is alleen toegankelijk voor leden.
Zoek je specifieke onderdelen of twijfel je of jouw onderdelen voorradig zijn? Neem dan van te voren even contact op, dat voorkomt een eventuele nodeloze reis.

juli 2022

10 juli van 11:00-14:00

augustus 2022

17e ICCCR Torun, Polen

3 augustus-10 augustus

27 augustus van 11:00-14:00

oktober 2022

9 oktober van 11:00-14:00

Het magazijn is alleen toegankelijk voor leden.
De openingstijden zijn, zoals vanouds van 11.00 tot 14.00 uur.
Zoek je specifieke onderdelen of twijfel je of jouw onderdelen voorradig zijn? Neem dan van te voren even contact op, dat voorkomt mogelijk een eventuele nodeloze reis (magazijn@gs-gsavereniging.nl).
Nog prettiger vinden wij het als je vooraf je bestelling doorgeeft aan magazijn@gs-gsavereniging.nl

november 2022

5 november van 11:00-14:00

Het magazijn is alleen toegankelijk voor leden.
De openingstijden zijn, zoals vanouds van 11.00 tot 14.00 uur.

+ Exporteer Evenementen