Aankomende Evenementen

juni 2020

Magazijn geopend

6 juni van 11:00-14:00

Het magazijn is alleen toegankelijk voor leden.
Zoek je specifieke onderdelen of twijfel je of jouw onderdelen voorradig zijn? Neem dan van te voren even contact op, dat voorkomt een eventuele nodeloze reis.

juli 2020

Magazijn geopend

19 juli van 11:00-14:00

Het magazijn is alleen toegankelijk voor leden.

20e en laatste GS & GSA IG Sommertreffen

24 juli- 26 juli
Camping Glockenheide, Glockenheide 1
Rötgesbüttel, D38531 Duitsland
+ Google Maps

50 years GS and 30 years GS/A Interesting-Group are a real good reason, to eyperience once more a summermeeting just like old times, and even together with so many GS/A friends as possible. Yes you are reading this right. This summermeeting has not only two really nice reasons, it also will be the last summermeeting of this kind. 30 years IG-organisation has left traces with us and it was, With great thanks to you all! a really very good time…

augustus 2020

21th ICCCR Torun, Polen

5 augustus- 9 augustus

september 2020

Technisch evenement

19 september

Technisch evenement bij garage Johan Oldenhage in Nieuw-Vennep. Op deze dag staat het brandstofsysteem van de GS en GSA centraal. Verdere info volgt in de komende nummers van de Gazette en op deze site.

+ Exporteer Evenementen