Aankomende Evenementen

maart 2020

7 maart van 11:00-14:00

Het magazijn is alleen toegankelijk voor leden.
Zoek je specifieke onderdelen of twijfel je of jouw onderdelen voorradig zijn? Neem dan van te voren even contact op, dat voorkomt een eventuele nodeloze reis.

april 2020

De GS-GSA vereniging maakt mogelijk: smeernippels laten monteren op de achterste draagarmen

18 april

De GS-GSA vereniging maakt mogelijk: Op zaterdag 18 april bestaat de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding, smeernippels te laten monteren op de achterste draagarmen. Als locatie voor deze activiteit is gekozen voor Beekbergen. Mooi centraal gelegen en voor iedereen goed bereikbaar. In de Gazette van maart 2020 vind je alle informatie over deze activiteit.

19 april van 11:00-14:00

mei 2020

CitroManie & viering 50 jaar Citroen GS & GSA

2 mei van 10:00- 3 mei van 17:00
Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2
Gorinchem, 4207 HZ Nederland

meer informatie over de viering van 50 jaar GS & GSA volgt in de loop van 2020.

juni 2020

6 juni van 11:00-14:00

juli 2020

19 juli van 11:00-14:00

augustus 2020

21th ICCCR Torun, Polen

5 augustus- 9 augustus

september 2020

Technisch evenement

19 september

Technisch evenement bij garage Johan Oldenhage in Nieuw-Vennep. Op deze dag staat het brandstofsysteem van de GS en GSA centraal. Verdere info volgt in de komende nummers van de Gazette en op deze site.

+ Exporteer Evenementen