Jubileumweekend GS-GSA Vereniging Nederland

15 september- 16 september

Onze GS/GSA vereniging bestaat dit jaar 30 jaar en dat gaan we groots vieren!
Op 15 en 16 september organiseren we daarom een kampeerweekend in Heinkenszand, een dorp in de gemeente Borsele, in de provincie Zeeland.

Dit weekend zal natuurlijk toegankelijk zijn voor al onze leden maar ook worden zusterclubs uitgenodigd om op bezoek te komen.
In de buurt en op het kampeerterrein zullen er tal van activiteiten worden georganiseerd zoals lezingen, workshops , verkoop van onderdelen enz.
Zaterdagavond organiseren we een gezamenlijke BBQ met voor de liefhebbers ook echte Zeeuwse Mosselen, Franse muziek en Films.

Kortom het word een echt Jubileum feest voor onze vereniging met een Frans/ Zeeuws tintje. Binnenkort zal inschrijven mogelijk zijn via de website van onze club, dus houd deze in de gaten !
We hopen op een grote opkomst zodat de concours d élégance minimaal 30 fraaie GS/GSA voitures zal bevatten.

Tot ziens in Zeeland!

Begin: