vacatures

Gezocht: een algemeen bestuurslid.

Aangezien Paul Meijer heeft besloten te stoppen met zijn bestuursfunctie, is het bestuur op zoek naar een nieuw bestuurslid.
De inhoud van de functie kan in overleg met de kandidaat bepaald worden, met andere woorden met jouw interesses en sterke eigenschappen kan rekening worden gehouden. Naast algemene verenigingszaken, nemen we als vereniging ondermeer deel aan een aantal overlegstructuren zoals Citroencontact (overlegorgaan van alle Citroenclubs) en het FEHAC. Ook zijn we altijd betrokken bij de voorbereidingen van Citromobiel. Met een of meerdere van de genoemde zaken zou je je bezig kunnen houden Op hoofdlijnen neem je die zaken voor je rekening die niet bij de specialistische bestuursfuncties, zoals voorzitter, penningmeester en/of secretaris thuis horen. Spreekt het je aan en wil je het bestuur en daarmee de vereniging te versterken, neem dan voor eventule nadere informatie contact op met Wim Boogholt. Wil je je kandidaat stellen, meld je dan aan vóór 18 maart a.s.

Gezocht: fulltime of parttime redacteur voor de Gazette Spéciale

Hans Picard, de huidige redacteur van ons clubblad Gazette Spéciale schrijft:
In maart 2011 ben ik toegetreden tot de redactie. In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier aan de Gazette Spéciale gewerkt.
De prachtige copy die ik steeds ontvang en de complimenten na het verschijnen van weer een nieuwe Gazette maken van het redactiewerk een aangename aanvulling op de Citroën hobby.
Ik wil mij graag voor de club en het blad blijven inzetten, maar het wordt onderhand wel weer eens tijd voor nieuwe verfrissende inbreng.
Graag zou ik het toetsenbord overdragen aan iemand die de taken wil overnemen en daarbij zijn eigen ideeen volgt.
Het opsplitsen van de redactie behoort ook tot de mogelijkheden, immers vele handen maken licht werk en het is leuk om gezamenlijk met je passie bezig te zijn.
Het blad kan met de software van onze drukker online gemaakt worden, mede daardoor is afstand geen probleem.
Dus; heb je interesse om de redactie over te nemen, of lijkt het je leuk om een vaste rubriek in de Gazette voor je rekening te nemen, of zou je bijvoorbeeld alleen kunnen zorgen
voor de opmaak? Neem dan contact op met de redactie.
Alle opties zijn bespreekbaar! De hoeveelheid werk valt mee en het is makkelijk te plannen.