Citroen weekend Beerta 2015

Hier vindt u nieuws over de club, evenementen en bijeenkomsten.
citroenweekendBeerta
Berichten: 1
Lid geworden op: wo jun 03, 2015 9:46 pm

Citroen weekend Beerta 2015

Bericht door citroenweekendBeerta » wo jun 03, 2015 10:10 pm

Beste GS en GSA rijders ,

Wij organiseren een Citroen weekend in Beerta ( groningen ) op 21 , 22 en 23 augustus 2015 .
Jullie zijn hierbij van harte welkom , om jullie mooi GS en/of GSA te showen , het is een Citroen weekend voor alle type's die Citroen heeft voortgebracht .
Vanaf de oude charmante Rosalie tot de aller modernste wagen van Citroen , wij willen daarmee de bezoekers laten zien , hoe vooruitstrevend in techniek en eigenzinnig het legendarische merk Citroen is , met al zijn trouwe liefhebbers .
En daarbij hoort zeker de GS en GSA , wat is er leuker om je wagen te showen aan publiek die niks van het mooie merk weten , maar ook laten zien en praten met mede liefhebbers van Citroen en Citrofielen .
Het beloofd een geweldige weekend te worden , gezien de vele positieve reactie's die we al hebben mogen ontvangen , uit geheel west europa hebben wij reactie's gekregen en zelfs daarbuiten ook nog .
Het mooie van deze Citroen weekend is , dat he gratis is , alle bezoekers hebben vrij toegang maar ook deelnemen is gratis .
Het geheel willen we proberen in een frans jasje te steken , met daarbij een mooie en gevarieerde braderie , onderdelen markt , citroengadget's kramen en een heuse waarzegster / handlezeres die uw Citroen toekomst kan voorspellen , kortom veel te doen , leuke terrassen voor een drankje en een hapje.en zelfs aan de kinderen is gedacht , we hebben bij het terrein een prachtig en veilige speeltuin met mooie dierenweide , het geheel is omringd door een hekwerk en de speeltuin heeft maar een in en uitgang , zodat uw kinderen veilig kunnen spelen .
Zelfs overnachten behoort tot de mogelijkheden , we hebben een aantal mini campings in de buurt rondom Beerta , waar u kan overnachten in een caravan , camper of tentje en dat samen met andere citrofielen , dat zal dan wel ook heel gezellig worden op zo'n camping .
Voor de bezoekers die niks hebben met camping's en kamperen hebben wij ook een aantal hotels /motels in de omgeving tegen een redelijke prijs .
Zie onze website : http://citroenweekendbeerta.simplesite.com/
Hier op deze website vindt u alle informatie over het weekend en ook over de camping's .
Mocht u meer informatie willen ,kunt u altijd contact opnemen met ons via citroenweekendbeerta@gmail.com
Wilt u een standplaats innemen op de braderie of onderdelenmarkt kunt ook een mail sturen naar onze mailadres .

Met vriendelijk groet ,
Peter Wolff (contactpersoon)
Team Citroen weekend Beerta

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast